Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirklar




Ungdom
högt bejublad
glupskt
ätande av livet

jagar
efter behaglig livslott
måste
föra arvet vidare

som en upprorsmakare
kommer du
oföränderlig
du
ålderdom

frihet blir beskuren
vill vinna tid
åter bli bejublad

cirkeln
som rakats ut
sluts igen

ålderdom
kan inte krusas
inte köpslås med

men kanske kompromissas
att njuta liv
och kärlek
bara lite till




Fri vers av björk VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-08-04 21:13



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Starkt skrivet
Bilden, cirkel rakas ut sluts igen
tilltalar mig mycket
2014-05-09

    ej medlem längre
Ovanligt språk. blir imponerad här. Gillar texten mycket, den har en sällsam värme över sig.
2013-11-14

  Åse Tropp VIP
En visdom av vida mått!
Fin läsning
2013-11-09

  Quasimodo
Ger en skön känsla för att vi kan njuta av livet och tillvaron i alla åldrar, på olika sätt och för olika saker!
2013-09-25

    ej medlem längre
Härligt text som lyser av livsvisdom och insikt.
2013-08-27

  träsnidaren
Poetiska visdomsord som fastnar.

2013-08-05

    ej medlem längre
Tycker mycket om dina fina ord här.
2013-08-04
  > Nästa text
< Föregående

björk
björk VIP