Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galenskap




Dina bruna ögon var som choklad på min näthinna. Jag förtrollades av ditt långa mörka hår som trasslade in sig i mina fingrar när vi var så nära att våra kroppar pressade våra bröst lustfyllt. Andetagen du tog när jag kysste dig hårt var som djupa suckar långt nedifrån ditt underliv. Aldrig hade du kysst en kvinna. Aldrig hade du tänt på en kvinna. Ändå stod vi där tätt omslingrade i hemlighet galna av åtrå.




Fri vers av Tess74
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-04 22:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt och gott ! ,)
2013-08-05

  Kaptenlöjtnant
skönt!
2013-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74