Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På taket för att andas

 

Över taken svävar mina drömmar

följer nattens heta takt

jag behöver nu din värme

men kommer inte som du sagt

 

Jag längtar hjärtats slag förgäves

ger hoppet en sista kyss

dock när morgonljuset bräcker

är livet åter hemlöst och tyst

 

Är vår kärlek all för evigt

eller vilar den i dval

jag förtvivlar själens kraft

söker i stumheten mitt tal.

 

Livet ter sig som min tanke

vandrar då och nu sig vill

här på taket för att andas

får jag nog stanna lite till.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-05 21:03



Bookmark and Share


  Blåbäret
viss längtan blir till ett krokben som får andningen att haka upp sig...då är höjd bra att andas
2013-08-21

    ej medlem längre
vacker i sitt vemod..
2013-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP