Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Simon som försvann


Ett ostämt piano.
Ett vilohem.
En sommar för nåt år sen. 
Du och jag och fjärilen. 
Åskan. Solen. Blixten.

Och den där oförglömliga kyssen
på klippan bortom cigarettpausen 

Vi rymde ut i rymden 
men våran passion rymdes inte där 
så jag fick återvända till jorden

 

 

***

 

En finstämd gitarr.
En levande melodi.
Du och jag och tomglasen.
Regnet. Månen. Vinden.
 Och garaget som vi bodde i. 

England satte sina spår. 
Djupa och svårläkta. 
Jag vet att bara du kan förstå. 

Det var därför du gav dig av. 
Smärtan var för svår. 
Och precis som jag: 
var du fri

 

Det var därför jag lät dig gå
i sinnesfrid

 

 

***


 




Fri vers av Silverbjer
Läst 706 gånger och applåderad av 42 personer
Publicerad 2013-09-19 10:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Men oj! Vilka underbara texter du skriver, gillas starkt
2014-02-13

    ej medlem längre
Bravo!
2013-11-11

  aol
känsla magiskt lysande,
2013-11-04

  Ordregnspoeten
Vilken fantastiskt klok och ärlig text, verkligt genomtänkt. Tack för värdefull läsning. Bra gjort.
2013-10-15

    ej medlem längre
Mycket fin text!
Mycket känsla!
Tack!
2013-09-23

    Prickig
En väldigt fin text. Känner mig sorgsen, men inte för att det är en sorgsen text. Utan för att den är sann. Och sällan är texter sanna. Den här känns som saker man inte vill erkänna.
2013-09-23

  träsnidaren
Magiskt!
2013-09-19

  Rozsi.kovacs

Helt lysande
2013-09-19

    ej medlem längre
Idyllisk!
2013-09-19

    ej medlem längre
Idyllisk!
2013-09-19

  KattenKin VIP
Så otroligt vacker text Sanna jag tror jag tuppar av.... sanslöst fin.
Som dessa rader: "
Vi rymde ut i rymden
men våran passion rymdes inte där
så jag fick återvända till jorden"

Mmm, säger jag bara! Mersmak... :)
2013-09-19

  Carl Thomas
En väldigt modal känsla i romantikens tecken. Håller med föregående talare, du målar upp en bild utan några som helst svårigheter. Avskalat, enkelt. Du har talang, samla ihop dina verk och leverera!
2013-09-19

  Connie
Jag ser allt framför mig! Du målar utan penslar, imponerande!
2013-09-19

  SatansSon VIP
jag har oikså bott i ett garage. en fin liten bostad hos en miljonär i Kullavik 1996.
2013-09-19

    ej medlem längre
Gripande och vackert.
2013-09-19

    ej medlem längre

Mycket vackert
full av bilder o intryck
2013-09-19

  Robin V
Åh så vackert skrivet!
2013-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Silverbjer