Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bokcirkel


de sades att träden
viskar när vi lyssnar
och lyssnar när vi
tystnar
för att höra dem.




Fri vers av Silverbjer
Läst 115 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-04-13 22:42



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En fin text, om en svår konst.
2023-12-28

  SatansSon VIP
bra att du är tillbaks. jag har längtat efter dig!
2023-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Silverbjer