Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sanning är sannerligen en sällan förekommande dygd


Sista vykortet till Mor

Hej, mamma.

Vi har det bra här i Kroatien, men nu är det snart slut. Vi har bott på ett litet hotell, där vi fått ordna med maten själva. Vi kom snabbt in i rutinerna här nere. Vi har sovit ordentligt, ätit frukost och har sen gått till stranden för att sola.

På kvällarna har det inte funnits så mycket att göra, så vi har ätit på nån liten restaurang eller i vårt lilla kök som du ser på vykortet, och har sen gått och lagt oss tidigt. Jag har redan läst ut boken jag hade med mig. Eftersom vi inte kan språket har vi mest varit för oss själva, det har känts tryggast så, precis som du sa innan vi åkte.

Jag har köpt ett par snygga strandtofflor i alla fall.

Kommer hem på fredag sent, så jag ringer på lördag morgon.

Hoppas allt är bra med er båda och att pappa är färdig med växthuset.

Kram

Elina

 




Prosa av Elina Vacker
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-06 15:31



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Tonårsrevolt vid 40? ;)
2013-08-06

  Tess74
Så blir mamma nöjd ;)
2013-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Elina Vacker
Elina Vacker