Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan av dig gör mig svag

 

Vilsen vandrar jag i dina spår

förnimmer fortfarande din värme

söker svaren jag nog aldrig får

gåtans lösning kommer inte närmre

 

Ville läka alla sår och vittna

om att vägen ligger i öppen dag

tanken svindlar där i ljusets skimmer

bara känslan av dig gör mig svag.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-06 16:46



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Så vackert.... och du... man skall aldrig sluta tro... för en dag...
2013-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP