Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa dig

Se på dagen sa solen
Se hur allt kommer fram i ljuset
Se hur allt lyser
Hur alla ser dig
Ingenting är dolt
Ingenting är hemligt
Här tillhör du alla

Lyssna på natten sa månen
Hör hur den viskar till dig
Hemligheter som bara du hör
Här bestämmer du
Vad som förblir dolt
Här är dina hemligheter
Bara dina




Fri vers (Fri form) av Tovan_
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-07 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tovan_
Tovan_