Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vågor av kvicksilver

Det är en vacker sommar
Jag har vackra barn
Den stora vill leva igen
har runda kinder
och hoppfull blick
Den lilla blomstrar
är alldeles för snart stor
och vill ha höga klackar
Jag har en vacker fru
som jag älskar
och som älskar mig
med alla mina brister
Vi har ett vackert hem
i en vacker stad
och inga bomber viner
på våra gator
Vi har fast inkomst
med pengar över till utlandssemester
och att äta ute
så ofta vi vill
Jag har mitt drömjobb
jag har mängder av talang
Jag har systrar och mammor
ett barnbarn som är i goda händer
bara inte mina
Det finns så mycket att glädjas över
så mycket skönhet överallt
ändå drunknar jag i sorg
över det som gick förlorat
den hänger över allt
som en blygrå skugga
Inget tycks skingra molnen
och jag ser ingen ände
Vill leva för det levande nuet
men hur gör man det
när jag dog för länge sen?




Fri vers (Fri form) av Bellissima
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-08 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima