Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det behövs inget mer

det behövs inget mer

än att vara du

vara den du är

 

det behövs inget mer

än att du tror på dig själv

för att du ska nå

oanade höjder

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av wiria77
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-07 13:45



Bookmark and Share


  anits VIP
Så kan det vara
mycket bra skrivet
2013-08-11

  Lars Hedlin
Så sannt ;)
2013-08-08

  Rise Little One
Sant... När jag tänker efter...
2013-08-07
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77