Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tungors spel

 Du såg mig ända genom
belyste mina inre udda
mer än jag var van

det var en aura runt mitt huvud
en doft av guldig honung
som kittlade dina sinnen

men varken bröstens rundning
svankens sköna lutning
eller doften mellan mina lår
förmådde ensamt hålla lågan

det var nog mellan mina läppar
du fick alla svar att flöda
det som rann från djupet
som gjorde verklig skillnad

en igenkänningens tankar
om livets spegelgång
och närhet utan skal

men sist men inte minst
min varma tungas spel
när jag slutligen kom in

                  @




Fri vers av Elina Vacker
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-07 14:23



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Vacker erotisk dikt! Känner igen lustens ansikte.
2013-08-09

    Tollwut
Trevlig text..
2013-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Elina Vacker
Elina Vacker