Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakar hjärtat i den eviga tron

 

Ännu vilar dröm över morgonristet dunkel

ännu brinner hjärtat i blottad tomhet

ännu längtar sömnen doftens kärna åter

ännu söker smärtan svarens nakenhet

 

Ännu smeker hand över oroligt bröst

ännu ringer klockan från nattens skygga ton

ännu faller gryning ur nattspelad röst

ännu vakar hjärtat i den eviga tron.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-07 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP