Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lovpsalm

Allena chef i direktörsrummet

får höra lov och pris

för allt det goda som den gör

med omsorg om varje arbetare

Denne har skänkt oss salig ro och framgång

må vi glädjas vid chefens evigt goda vilja 

 

Oooo fack vår räddare i nöden

all ditt eget goda du avstod

för vår glädjefulla räddning

Du befriar oss från ökenvandring

till den avlägsna oas med akassa

 

Oooo förnöjsamhet hör min bön

om evig tillit och fromhet

Hjälp oss tro på evig tillväxt

och bidrag till vårt liv




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-07 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP