Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen i byrålådan




där ligger han tryggt och säkert

ligger där och väntar på nästa gång det är dags

det var ett tag sedan nu



är hon sjuk?

är hon dålig?

har hon tappat lusten?

är det honom det är fel på?



han skulle göra allt för henne!

bara hon släppte ut honom!




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-07 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP