Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bomull i min hjärna

Jag åker hem nu till
verkligheten
ansvaret
och timmarna

Hem till långsamma
tankar
Idéer som klibbar
fast
Sagor som försvinner
för att aldrig mer
komma fram

En fot framför
den andra
framåt
Hela tiden
framåt

För att hitta
tillbaka
till ordet
syret
Livet




Fri vers (Fri form) av Tovan_
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-08 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tovan_
Tovan_