Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gömma nyckel

 

 

ah du har hittat nyckeln

trevligt

då kan du ju börja

 

 

leta låset

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Pot Pourri
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-08 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri