Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
doftar amerikanska filmers påslängda telelurar utan Hej då. Vad tycks om en lur i örat?


en lur i örat; en tur i oturens artighetsträsk

 

 

vad är det som gör att internet tycks innehålla den oskrivna lagen om att inte behöva säga 

Hej då! 

 

är det osagda hejdå;  

icke-hejdå

lika med kvarhållen kontaktmöjlighet måntro

 

snacka om illusion

 

en levande inbillning om att fortsättning kommer

snacka om illusion om en illusion

 

ni kallar er realister ni som oftast tar sorti utan hejdå

(jag svarar att jag är en drömmare, och ler toltecish)

 

 

vart kommer all smörja ifrån om inte från osagda gränser

om inte från utnyttjanden av den andres ovetskap

 

oskulden - jag sa ju inte nåt om att avsluta

andra sidan av myntet 

skulden - du sa ju inget om att vilja fortsätta

 

 

överföringen kommer så fort ifrågasättandet yttras

passa passa för icke-hejdå 

du ligger illa till när du säger hej i nästa 'På-nytt-fras'

 

 

 

Hejdå!

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Pot Pourri
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-08 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri