Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bio, bästa dotter mys!


Magisk bio med dotra ...

Tänk att man kan njuta så av en film med sin dotter ,
sneglar på henne då o då och känner en sån glädje och rofyllhet inom mig.

Har jag verkligen en sån ljuvlig varelse bredvid mig som är min egen goá dotter!

Jag är så lycklig utav denna känsla som infinner sig så man inte kan göra annat än LE stort och skratta med...

Denna film är så magisk och samtidigt så underbar , men jag behöver bara vända på huvudet åt vänster så finner jag "magin" där i mitt "hjärta"!!

Hon är som en juvel som blänker av olika kristaller,

förstår ni min känsla som inte kan mätas i ord utan måste upplevas!!

Ta vara på den tid ni har med era "juveler" , den kommer aldrig tillbaka!!!

Blundar och ser min dotter framför mig!

Jag älskar dig såå!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-09 09:20



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Så fint och vackert du skriver om din älskade dotter.
Ja det gäller att vara rädd om det man har medan tid finns/kram
2013-08-20

  Lindha W Gustavsson
Så fint du skriver om din dotter. Det är sant, barnen är bara till lånsl
2013-08-09
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP