Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku den 9 augusti

Svalorna svingar

ännu över gul råg

augustiskörd

 

 YM Bohman-13




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-09 17:00



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Härlig sving i denna haiku!
2013-08-09

    ej medlem längre
Vacker vy
2013-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER