Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig få resa mig igen

 

I min dröm du dansar fjär

men har mitt hjärta i din hand

just i morgondimmans när

ser jag minnet lämna strand

 

Jag ligger slagen ur min kraft

ingen hjälp för mig att få

söker kärleksdröm jag haft

styrkan räcker ej att nå

 

Du som gav mig allt och mer 

du som födde mig så ren

på mina bara knän jag ber

låt mig få resa mig igen.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2013-08-09 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP