Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi för alltid

 

Jag sprider min kärlek

över allt som du berör

din blick

är min tanke

dina bilder

är mitt fönster

du är

aldrig svår att möta

jag finner hopp

jag känner styrka

när vi är varandra intill

Du och jag;

Vi för alltid.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-09 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP