Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormen famnade mitt liv

 

I gräset ser jag dina avtryck

varje strå bär din doft

solen strålar ditt leende

och värmer hjärtats alla rum

 

Stormen famnade mitt liv

och släckte kärlekens ljus

nu bär havets sista våg

ditt minne till mig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-10 22:08



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Du skriver så väldigt vackert...
svårt att låta bli att uppskatta din rader
2013-08-10

    ej medlem längre
underbart vackert..
2013-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP