Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att "bara vara" , njuta av stillhet o ro!


Söndagsmys...

Idag ska jag njuta av denna stillhet som infinner sig inom en utav att

släppa alla tankar fria, njuta av lugnet omkring dig..

Fåglarna som kvittrar , en o annan "vandrare" är ute o rastar sin "bästa vän".

Reklam utdelaren släpper plötsligt ner locket på brevlådan så det dundrar ..."pang" !

Trädens grenar svajar i vinden, luften känns klar efter nattens regn...

Nu kan jag njuta av min lugna och fridfulla promenad med mina nya skor på!!

Ler stort och drömmer mig bort ....




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-11 09:02



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Njutbart bra!
/kram
2013-08-20

  Lindha W Gustavsson
En vacker skildring från verkligheten!
2013-08-11
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP