Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Alla är vi Clowner



Alla är vi clowner
och så lär det för bli.
Vi spelar våra roller
i livets komedi.

Och någon av oss spelar
sin roll så elegant
att han med rätta kallas
för stor komediant.

Och någon spelar över
i tron att han skall få
som clowners superstjärna
en gång på scenen stå

Ja alla är vi clowner,
och alla bär vi mask,
och någon det händer
vi snubblar helt pladask

när vi helt allvarsamma
skall göra stor entre'.
Då blir det bara fiasko
och ingen stor succe'.

Ingvar Björkdahl




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-11 11:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Javisst...livet är som en teaterscen...
2013-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl