Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är din vänskap jag vill ha

 

Ur liljor skönjas

tempererad zon

örter och lökar

blandas i

högbladslust

 

skapad ur Heras

mjölk

bildas blankvit

gata av Vinter

 

Jag stegar ut mot

öppna fälten

skridande likt

älvans dans

 

av doftens ursprung

kommer jag

närmre din

renhet

 

Min kärlek

ska aldrig

kallna

i värmen

 

tusende behag

du mig

förlänar

 

Myntad av 

vitliljad

styrkas

must

 

bärs min skatt

kantad

av mildhets

tecken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wollemia 2013-08-13

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Mia Sedvall
Läst 255 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-13 17:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket vackert skaldat!
2013-08-14

  stig wikman
FÖRTROLLAD
BLIR JAG AV
DIN POESI.
WOLLEMIA.
KRAM.
2013-08-13

  stig wikman
FÖRTROLLAD
BLIR JAG AV
DIN POESI.
WOLLEMIA.
KRAM.
2013-08-13

    ej medlem längre

Fantastiskt poeterat ...
2013-08-13

    ej medlem längre
Tycker mycket om dina vackra ord.
2013-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall