Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Absolut lugn

 

Jag fyller mina händer

med ditt leende

och lägger dem

mot mitt hjärta,

värmen sprider sig

till Absolut lugn.

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-14 14:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
suveränt bra..
2013-08-14

  Angela Bohlin VIP
Du kan verkligen förmedla känslor i ord...fint skrivet!
2013-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP