Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oro



stilla mitt hjärta

still

räds inte morgondagen

jag är med dig

jag ska vara din sköld mot det onda

jag ska skydda dig mot farorna

och om du faller ska jag ta emot dig i min famn

stilla mitt hjärta

still


jag finns där för dig alltid

nu och för evigt

bara du låter mig




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-14 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP