Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kall saknad

Kalla kårar gör mig nedkyld
Som ett vinande vinterkrig
Piskande vindar i mig som tillslut bedövar hela min kropp

Jag ser inte vart jag är på väg
Min väg är utom synhåll

Det skrämmer mig
Men jag kan inte stanna nu
När jag sluter mina ögon så ser jag Dig

Jag vet inte vilket håll som är rätt
Paniken att få hålla om dig leder mig när jag sluter mina ögon
Sakna mig så jag vet vart jag är påväg

I mig kan inga vindar släcka ditt ljus
I mig lyser du starkare än solen själv
I mig får du mitt blod att koka




Fri vers (Fri form) av Jeppe
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-14 21:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint och berörande skaldat.
2013-08-15

  Carina Bendix
Åh, du skriver så vackert.."sakna mig så jag vet vart jag är på väg".. Underbart!
2013-08-14

    ej medlem längre
Vilken styrka dina ord har...dom går rätt in i hjärtat att läsa.
2013-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Jeppe
Jeppe