Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Fridens ängar breder ut sig
varthän mina ögon än ser
Allting bejakas, aldrig ett nej,
världen förmeras allt mer
Nyanserna blommar, färgerna ler
Vindarna smeker med frihetlig hand
Kärleken upptäcker minsta detalj,
gläds åt allt under himmelens rand

Så kom den då äntligen:
Befrielsens kaotiska, sällsamma stund
Tänk att få vandra på jorden
och att få vila i kärlekens lund
Att upptäcka att allt är i vila
Att allt är stilla och tryggt
Att jorden är grundad i kärlek
Och att tillvaron är stadigt byggt




Bunden vers (Rim) av Mats VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-15 17:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker mycket om dina fina ord.
2013-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP