Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt första försök till haiku


Skuggorna är längre

Kvällspromenader

när småstenars skuggor är

instabila torn.




Bunden vers (Haiku) av Amisan
Läst 318 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-08-16 18:55



Bookmark and Share


  petter rost
Första försöket - en fullträff som jag sedan ser är allt annat än s k nybörjartur. Du har ju haikuögon, sådana som ser det offantliga i det lilla vi knappast ser - särskilt inte nere vid marken!
2013-09-25

  Ljusletaren
Suveränt ordat/ kram
2013-09-20

    ej medlem längre
Skuggor finns överallt...även i det totala mörkret.
2013-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Amisan