Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På ängen

Det står en bil ute på ängen. Lamporna är tända,
och nu , när mörkret fallit så tungt och obarmhärtigt, springer
de ängsliga stråna som aldrig varken skördades, hässjades, sommarsoltorkades,
trampades eller packades i skräckslagen panik från de skarpa strålkastarljusen.
Skarprättare.
Liemannen besökte aldrig ängen i år.
Han blev kvar i huset.




Fri vers (Prosapoesi) av Amisan
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-11 00:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör starkt....
2015-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Amisan