Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnligt

- Ser du den vita hästen, där bakom det stora gråa molnet?

- Nej, jag ser inga konturer, inga nyanser, men jag känner smak och doft
av föruttnelse i den svala höstklangen.




Fri vers av Amisan
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-31 16:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark
2017-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Amisan