Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek att rena dig i

 

Jag porlar bäcken klar

för min kärlek

att rena dig i

 

Natten lägger

sin mjuka längtan

över din kropp

och finns där

för alltid.

 

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-16 19:25



Bookmark and Share


    MajorMinus
Väldigt vackert skrivet kände igen mig!
2013-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP