Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill att du ska stanna

 

Inga mörka harmonier

finns i min blick

inga kalla briser                          

där smekningen gick.

 

Med livets varma behag

lyfter jag sorgen från din panna

jag pressar kraften ur min dag

för att jag vill att du ska stanna.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-16 19:27



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Åhhh denna var fin... vilken längtan!
2013-08-16

  Katinka VIP
Väldigt fin, både känslosamt och stiligt skriven.
2013-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP