Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu spelar min melodi till himmelsblå längtan.


Kärlekens ton

 

I spegelstrålat hav

finner sommaren

sina sista bränningar,

 

närvaron stämmer

kärlekens ton.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-18 21:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fina rader :)
2013-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP