Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jamen om jag vill leva måste du dö?


nålfara; VM i Liv

 

 

ödmjukhet

 

 

låt det vara
beatles

 

 

det är väl bara tolerans som kan undvika nålens stick
det är väl bara fred som kan underminera krigens skick

 

låt det vara

 

 

ödmjukhet
varför ens måsta

 

tävla

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Pot Pourri
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-19 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri