Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framåt gå, framåt gå...


Jag går nu
med mitt ickeblonda hår
med utväxt
går
i mina grekiska sandaler
iklädd för mycket parfym
den som hon inte tycker om
den som luktar gammal herre
den som luktar barndom
kanske pappan som gick förlorad
Jag går nu
ut i solen
i avgaser
i dammet från trampad asfalt
går
i rörelse
aldrig avstannad




Fri vers av Bellissima
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-19 13:11



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
den var känsligt framställd. bra.
2013-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima