Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig.

Simon,
du är mitt allt.
Simon,
det är dig jag vill vara med föralltid.
Jag är säker.
Jag vet att jag bråkar med dig om struntsaker.
Ganska ofta också.
Men jag älskar dig, är bara så rädd att förlora
Dig.
Jag vill ju gifta mig med dig.
Jag vill skaffa barn med dig.
Och en hund.
Jag vill allt det där som jag tyckte verkade så tråkigt förut,
innan jag träffade dig.
Min Simon, min perfekta Simon.
Jag älskar dig.




Övriga genrer av Empemslem
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-19 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Empemslem
Empemslem