Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mute

Du spelar och jag låtsas
inte höra
Du sjunger och jag lyssnar
som jag aldrig lyssnat förr

Jag blundar för du får
inte se
Inte veta att jag bryr mig
så jävla mycket om dig




Fri vers av mjukdelar
Läst 216 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-19 19:13



Bookmark and Share


    glasa VIP
så kännbar
så känna igen

blundar
för att
inte visa
vad som syns i själens spegel

så fint
2013-11-07

  menspoeten
Grymt bra!
2013-08-31
  > Nästa text
< Föregående

mjukdelar