Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hålla igen

Jag ringde dig igår
varför har jag glömt
Rev skorpan av ett sår
som ständigt är ömt

Du pratade om livet
om allt du ville ha
Men det enda som jag hörde
var det du inte sa

Ord som förr var mina
ägdes nu av dig
Saknar allt det fina
Tänker du på mig?




Fri vers av mjukdelar
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-06 20:47



Bookmark and Share


    glasa VIP
det allvarliga
det sårbara
inbäddat
i
rim

väldigt fint blev det
2013-11-07
  > Nästa text
< Föregående

mjukdelar