Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst skrik

Du dödade min värme
Närde en skam
Jag tvättar mig ofta
men blir aldrig ren

Jag gick sönder
Den våren
Hör du vad jag säger?
Du tog sönder mig




Fri vers av mjukdelar
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-01 14:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nakna starka ord.
2014-12-01

  Marita Ohlquist VIP
Blir starkt berörd.
Går in i själ och hjärta.
2014-12-01
  > Nästa text
< Föregående

mjukdelar