Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

enfin

Du gav mig en sista blick
Jag lovade mig själv att alltid minnas den
Du vände dig om och gick
Jag minns inte längre vad som hände sen

Jag vill tro att jag höll igen
men säkert lät jag det brista
För till slut orkar inte krigaren
Någon strid blir alltid den sista




Fri vers av mjukdelar
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-07 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mjukdelar