Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina drömmar i soluppgångens blick

 

Du dricker min längtan

ur morgonfuktens törst

 

du väcker min tystnad

där ingen nattfjäril vilat

 

du släpper mina drömmer

i soluppgångens blick

 

din hand lägger sin ro

över ängslighetens hjärta.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-19 19:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den är fin Peter..
2013-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP