Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min framtid

 

Dina ögon

är mitt ljus

 

Din blick

är min framtid

 

Ditt varma hjärta

är min trygghet

 

Dina händer

är min styrka,

 

Du är min framtid.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-20 21:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en mjuk och fin text..
2013-08-21

    Dan Myrbeck
Mycket fint
skrivet!
2013-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP