Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Off & On

Lämna mig på måndag.

Låtsas jag inte finns på tisdag.

Ring mig inte på onsdag.

Var inte här på torsdag.

Sakna mig på fredag.

Knulla mig på lördag.

Älska mig på söndag.

Glöm bort mig på måndag och kom igen på lördag.

Var min periodare.

För mitt off-mode glappar.




Fri vers (Fri form) av hanny
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-21 12:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så himla bra!!
välformulerat.. hela
vägen
2013-08-21

  PPQ
så bra du sammanfattar något som många kan känna igen sig i
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

hanny
hanny