Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLT FÖR SÄLLAN

Allt för sällan
kollar vi med källan.

Allt för ofta
kommer nåt emellan.

Det är därför lögnen
gör sig gällande.

Det är högst
otillfredsställande.




Bunden vers (Rim) av Jonas Hellström
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-21 12:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna har en ton av Tage Danielsson tycker jag. En fullträff som jag gillar mycket.
2013-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström