Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så skönt att vara poet

det är så skönt att vara poet
allt leker, flyter så lätt
inga regler att följa
bara ömma och strömma
så rart, så enkelt, så underbart
sätt orden på världen
och det är klart




Fri vers av Dobrica Vukovic VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-08-21 12:57



Bookmark and Share


  Rise Little One
Verkligen så ja...
2013-08-23

  agneta pichler
ett leende
urskiljer jag här..


2013-08-22

  Marianne Räf
Precis så!!
Bokmärker!
2013-08-21

    ej medlem längre
Du har en poäng!
2013-08-21

  peter markurth
jag håller med...
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP