Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en svart

En punkt
en rastplats på livets resa

sorg, förlust
ingen ro
ingen kraft
ingen lust

desperation

dött hav
svart hav
tunga vågor
man kan dö av mindre
om inte allt var dött sedan länge

tomhet

döda träd
falna löv
utdragna rötter

sorg, förlust
ingen ro
ingen kraft
ingen lust

tankar är svarta fåglar
tunga vågor

fastkedjad

en fången ande i tomt skal som brukade vara min kropp
själens tempel
själens boning
förfall
försoning

så långt ifrån som man bara kan komma
och tillbaka

sorg, förlust
ingen ro
ingen kraft
ingen lust




Fri vers av Dobrica Vukovic VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-21 14:06



Bookmark and Share


  agneta pichler
igen..
du skriver
om en förlust större en livet

funderar vad du varit med om
2013-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP