Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längre nätter (Haiku)

 

Spanska skogssnigeln

gläds åt de allt mörkare

mördarnätterna.




Bunden vers (Haiku) av Amisan
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-21 15:31



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
slibbigt klaffande:)
2013-09-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra haiku! Du skriver bra. Fortsätt på samma sätt.
2013-08-29

  petter rost
Det här är allt en väldigt fin entré - så helgjutet klurig i sista radens vändning. Håller med föregående - så fint att du är här!
2013-08-26

    Dan Myrbeck
Bra!
Välkommen till poeter.se
!
2013-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Amisan