Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en mekares visdom.... ;) här; åt = förändring


Underhållning

 

 

¤

att göra nåt

åt

 

Sig Själv

¤




Övriga genrer (Aforism) av Pot Pourri
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-21 18:36



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Dubbeltydigt - mycket klurigt i all sin enkelhet!
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri